Пређи на главни садржај

Njegovo veličanstvo muškarac

   Muškarci su sebični.Fakat.
   Žene, ukoliko se sa tim pre pomirite život će vam mirnije teći.

   Zapamtite, uvek dobro znaju šta žele.
   Zavaravate se da je drugačije. Tako vam je obično lakše da opravdate sve one stvari koje činite iz razloga "On ne zna šta hoće", pa ste vi tu da mu objasnite. ZNA ON DOBRO ŠTA HOĆE. Svaki od njih, samo mu je lakše da ide linijom manjeg otpora. Sebičan je, zna da će se uvek naći neka štreberka da mu olakša život.

    Da li vi znate šta hoćete u svom, ne u njegovom životu.

    Stereotipi su da su žene posebne a muškarci su svi isti. Ispada da su oni klonovi i da im je samo potrebno da nadju neku posebnu, neku koja će klonu dati pečat.
     Sebični su, svaku igru igraju samo iz sopstvenog zadovoljstva, zato i ne čudi što sami sebi često zadaju autogolove.
     A trebali su valjda da nauče posle toliko gledanja fudbalskih utakmica.Trebali su da nauče šta tačno znači timska igra. Odmah da se razumemo, neću se pretvarati da o fudbalu znam mnogo,znam dovoljno toliko da shvatim da muškarci ne žele ženu u timu.
     Njima je tim za dečake, za drugare, ženu nikada  ne doživljavaju kao timskog igrača.S pravom, žene najviše što su postigle u tom smislu jeste da se solidarišu sa drugim ženama, teško im je da se priviknu na timsku igru, jednostavno, u njima ne postoji modus za to. Nego, postoji nešto drugo i drugačije a to se zove zajedništvo.To su trebali da nauče gledajući te silne utakmice.

     Trebali su da nauče da pre nego što uopšte udju u igru dobro upoznaju svoj tim.Bez predrasuda, da se puste da vide svakog igrača sa kojim igraju. Dobar igrač mora znati u svakom trenutku kada će, kome i kako dodati loptu. Ako ste puni predrasuda o saigračima,znači niste ih upoznali i nemata poverenja u njih.. Nije vam onda to timska igra dragi moji lepi muškarci. To vam je pre sportska prognoza, znači pretpostavka šta će biti u igri a ne šta je sada u igri. Sem toga ako dobro ne upoznate svoj tim začas možete zaigrati u suprotnom i sopstvenom timu ( ne samo vama ) zadati autogo.

     Žena je biće koje uvek, ali uvek razmišlja u množini, za ženu je "Mi smo" a ne "Ja sam".Vašim "Ja sam" već igrate u protivničkom timu.Niste dobro upoznali ni sopstveni.
   
    Stvari radite napamet jer vam je zabluda objasnila da ste svesavršeni, uvek u pravu, bogomdani muškarac, na taj način izdajete najboljeg saigrača kojeg imate.

    Izdajete tu ženu sa kojom ste stalno.Polako vam krene a onda vam dodje kao hobi.I nemojte se skrivati iza toga da morate imati rezervnu klupu.( Pod ovim to nužno ne mora biti druga žena, u većini slučajeva se radi o stavu ). Uostalom, velikim igračima rezervna klupa nije ni potrebna.

    A ako vam je potrebna, zapitajte se da li ste zaista veliki igrači, da li ste zaista vrhunski majstori.

    Veliki igrači se trude da ostave srce i dušu na terenu.Da  i onda  kada nemaju snage ne napuštaju igru, ne napuštaju svoje saigrače, pogotovo ne onda kada tim prolazi svoje teške trenutke. Oni tek tada daju sve od sebe.

    Veliki igrači znaju da im je dobro samo onda kada je njihovom timu dobro.Veliki igrači znaju da pristankom na tim pristaju i na to da mu daju celog sebe. Velikom igraču je uvek bitnije da je čovek negoli muškarac.

    Malo ste se zaigrali u u ovoj vašoj igri sa ženama.Mislila sam da volite fudbal a vi čak ne umete čestito ni da prošetate travnatim terenom.

   E sad, oprostite ako sam vas pomešala.Mislila sam da volite fudbal.

 

   

   
   


    

Коментари

Популарни постови са овог блога

Čekajući princa

      Za sve frajerice, tatine devojčice i sve najdraže mamine princeze.Sve ste postigle u životu, imate školu, stan, auto... ali, nemate svoj život.               Možete da putujete gde god hoćete, nadjete i ponekog frajera ili neku dužu vezu. Za standarde, koje ste same sebi postavile, niko nije dovoljno dobar, lep, pametan... niko nije "preveličanstveni" da bi ste sa njim rodile dete. A pitanje je, da li vi zaiste želite dete?               Dete, kao šansu za neku dušu da ponovo dodje na svet.               Oslobodile ste se nametnutog mišljenja da je žena rasplodni objekat i da je tu da bi se društvo okoristilo njenim genitalijama. Pa nije žena inkubatorska stanica.       Oslobodile ste se "tripa" da muškarcima radjate decu kako biste ih time zadržale, jer u biti njima je više do toga. Njihovom egu prija da  imaju svesavršenog naslednika, kao što je uostalom on sam. Jer, mama mu je dala tapiju na to. A što biste vi drugom gladile ego na uštrb sv

Snovi se pišu srpskim jezikom

   Snovi nas održavaju budnima.    Snovi nam ne daju da zaboravimo.    Sistem radi na ubijanju osnovnih životnih impulsa, umećući umesto istinskog, laž.    Samoproklamovani vladoci života i smrti zamenjuju teze. Tako da umesto slobode, imamo ljudska prava, umesto ljubavi, zaljubljenost, umesto istine, laž. Moderan čovek je u ropstvu.    Ovaj put je zamenio slobodu za udobnost, sada je svi skupo plaćaju.     Egzodus našeg naroda je postojao oduvek. Nije to od juče, nije to samo naš narod.     Malo su samo izmešali reči, zbog zbunjenosti, pa sve manje imamo emigranata a sve više migranata. Čovek više ni sam ne može da odredi gde mu je mesto. Kao da je i dalje na snazi prokletstvo Vavilonske kule, tako se svi divno ne razumeju.     Srbi, Balkanci uopšte, rado hrle u Evropu a opet su pod ručnom kada Evropa želi da ih zagrli. Ako vam odgovara evropski standard, ako ga priželjkujete, pa zašto ste onda toliko protiv svega što odavno postoji kod stare gospodje, a šta ona sada traži

Gde vam je život... Manifest

         Čovek da bi živeo mora prvo da hoda ivicma ponora. Tek tada, posle dobrog zagledanja u provaliju, sem ukoliko ga ona ne povuče, može da se odvoji od nje i počne da živi.          Ne može se živeti ukoliko se dobro ne prodje kroz sve krugove,i one donešene i one novonapravljene. Samo je jedan put do slobode, a on vodi kroz ropstvo.          Svi su vam krivi, krivi su vam roditelji, krivo je školstvo, kriv je sistem, krivo je društvo, zemlja, planeta...Zvuči umišljeno - zato što jeste umišljeno.          Nema krivice, sve je to život samo i sve je savršeno u savršeno mogućem svetu.                  Proučavate  napamet istoriju kako bi vam ona rekla kako da živite. Čitate psihijatrijske izveštaje, horoskope, istražujete a zaboravljate da vam je dolaskom na svet data  šansa za jedan, jedinstveni samo vaš život. "Hitac ste ka čoveku" što bi rekao Hese, pitanje je do vas,  samo do vas, da li ćete iskoristiti šansu!          To se ne uči, to se oseća i živi!