Пређи на главни садржај

Gde su nestali ženski damari

   Nema boljeg mesta za opipavanje ženskog pulsa od ženskog toaleta, bilo kog lokala u kasnim noćim satima. Tako  u poslednjim satima stare godine, u jednom od njih, naleteh na zanimljiv razgovor - dobar uvod za današnju priču.
   - Dobro me slušaj, obavezno gledaj da ti prvo Novu godinu čestita neki muškarac. Jesi li me čula, mora muškarac prvi da ti čestita Novu godinu! - Oniža crnka je upijala sve na što  je visoka brineta upozoravala. Na mah mi kroz glavu prolete Štefica Cvek pa reših da se umešam:
   - A što ne žena, dobra žena? - Ostavih ih iznenadjene,  da  uz mimično-verbalne izraze konstatuju kako su im tanke usne, male grudi... Odoh da igram sa dobrim ženama, ženama kojima je blisko  žensko dostojanstvo. Kasnije sam spazila kako za stolom sede sa osam osoba ženskog i jednom osobom muškog pola.

   Šta se to desilo sa ženama pa hodaju u hordama, agresivne, ljute, napadaju, love sledeći poruke folk i pop hitova koji im objašnjavaju da treba da zgaze, otruju, ubiju, izdaju, sve, samo da budu sa muškarcem. I da li ste se ikada zapitale da li je to što lovite zaista muškarac? Da li vam zaista treba primerak da je pored vas, ili biste ipak nešto malo više u životu?
  
    Pristale ste same na to da budete objekat. Uostalom, u skladu sa tim se i ponašate. Odustale ste od onoga što vas je zaista činilo ženom, odustale ste od ženskih osećanja.

    Njima pribegavate samo  manipulacijom, čak i to činite nevešto jer ste za račun onoga "ovako sam poželjna"  odustale od onoga  "ovakva sam". Tako da muškarci  jedino što od vas mogu da dobiju to je, "vaginalna manipulacija".
   Ne krivim ih što su upali u apsolutnu apatiju povodom svega sa ženskim prefiksom, jer se kod svake od vas sve svodi na isto. Iz svega toga proizilazi da im je sve jedno sa kojom će da budu, što ste  iskoristile da postanete neprijatelji sa ostalim ženama. Fakat je da su u tom smislu muškarci bolji, njima ne pada ne pamet da diraju devojku svog prijatelja, a vi ste spremne da gazite, ubijate, manipulišete, jer šta, možda je baš on onaj pravi. Drage moje, svaki  PRAVI sa tim neće da ima nikakvog posla.
   Eventualno može da vas ćušne, da vam pokaže da je rupa kao i sve ostale rupe. Pravi neće sa tim da ima posla, jer šta će mu u životu čovek koji je spreman na izdaju, gaženje, laž, prevaru bilo koga, jer je svestan toga, ta koja bi tako bilo koga i njega će, na prvoj krivini, čim joj ne ispuni ma i mrvu njenih očekivanja. Vidite, PRAVI sa tim nemaju posla, i namerno kažem sa tim.

  Po svojim hordama ste se toliko slizale jedna sa drugom, zajedno ste u lovu primerka muške vrste, makar vam to samo služilo za pokazivanje i izdizanje. U vašim hordama  nema istinske empatije, istinskih osećanja, ničeg istinskog, jer sve je samo i isključivo u službi lova.
   Ako već ne znate šta ćete sa sobom, vreme vam je pa da makar nabavite iglu i konac, za početak, pre nego što stignete  do heklice, na primer. Zapamtite, iglu i konac!

   Zavisnice ste o muškom udu, isijavate nedojebanost a u stvari ste frigidne kastratorke, pa makar budite dosledne u tome što jeste, pa se nemojte  buniti kada vam se isporuči račun, jer svaka vrsta zavisnosti se plaća. Mada, u vašim, gotovanskim glavama stoji da takve stvari treba da plati lovina. No, to je već deo neke druge priče...

    Da li ste svesne toga da takve kakve ste, treba da DOBIJETE,  sve ono što kao nežne, drage, razumne, pune ljubavi treba da dobijete?
   
    E, a da dodjete do toga da ste zaista žena, sa svim gore nabrojanim toplim ženskim osobinama, potrebna je spremnost, hrabrost, potrebno je da prvo postanete čovek. Tek tada možete biti i pokazati svu toplinu i nežnost vaših srca.
   Onda ste žena, DOBRA ŽENA.
    

   
   

  
  

Коментари

Популарни постови са овог блога

Frigidna kastratorka ili nežna žena

   To da je muški promiskuitet "normalan" čak poželjan, još će stare majke sa ovih prostora da vam objasne sve uz "opravdanje" - Pusti ga, on je muškarac!?! Postoji naravno veliki broj žena koje će se i dan danas složiti sa ovim i prihvatiti to kao neminovnost, bez svesti o tome šta one gube i šta stvarnost gubi sa tim i takvim poimanjem.    Okolina je sklona da ženski promiskuitet smatra kurvarlukom dok je muški opravdan mačoizmom. Okolina je sklona da  takve žene nipodaštava a da takve muškarce uzdiže. Jedan od bitnih koraka u životu je nazvati stvari pravim imenom. Dati im ono što im pripada.     Sem toga, po zdravlje društva mnogo je potrebniji ženski od muškog promiskuiteta, a da je to zaista tako potvrdiće vam činjenice:      1) Kurvarluk je kurvarluk. - Bilo da je muškarac, ili žena u pitanju, osoba koja prodaje svoju dušu je kurva. Seks je fiziološka potreba, kao čaša vode, nemojte od njega praviti "Rat i mir" kad to nije. A ta fiziološka p

Čekajući princa

      Za sve frajerice, tatine devojčice i sve najdraže mamine princeze.Sve ste postigle u životu, imate školu, stan, auto... ali, nemate svoj život.               Možete da putujete gde god hoćete, nadjete i ponekog frajera ili neku dužu vezu. Za standarde, koje ste same sebi postavile, niko nije dovoljno dobar, lep, pametan... niko nije "preveličanstveni" da bi ste sa njim rodile dete. A pitanje je, da li vi zaiste želite dete?               Dete, kao šansu za neku dušu da ponovo dodje na svet.               Oslobodile ste se nametnutog mišljenja da je žena rasplodni objekat i da je tu da bi se društvo okoristilo njenim genitalijama. Pa nije žena inkubatorska stanica.       Oslobodile ste se "tripa" da muškarcima radjate decu kako biste ih time zadržale, jer u biti njima je više do toga. Njihovom egu prija da  imaju svesavršenog naslednika, kao što je uostalom on sam. Jer, mama mu je dala tapiju na to. A što biste vi drugom gladile ego na uštrb sv

Snovi se pišu srpskim jezikom

   Snovi nas održavaju budnima.    Snovi nam ne daju da zaboravimo.    Sistem radi na ubijanju osnovnih životnih impulsa, umećući umesto istinskog, laž.    Samoproklamovani vladoci života i smrti zamenjuju teze. Tako da umesto slobode, imamo ljudska prava, umesto ljubavi, zaljubljenost, umesto istine, laž. Moderan čovek je u ropstvu.    Ovaj put je zamenio slobodu za udobnost, sada je svi skupo plaćaju.     Egzodus našeg naroda je postojao oduvek. Nije to od juče, nije to samo naš narod.     Malo su samo izmešali reči, zbog zbunjenosti, pa sve manje imamo emigranata a sve više migranata. Čovek više ni sam ne može da odredi gde mu je mesto. Kao da je i dalje na snazi prokletstvo Vavilonske kule, tako se svi divno ne razumeju.     Srbi, Balkanci uopšte, rado hrle u Evropu a opet su pod ručnom kada Evropa želi da ih zagrli. Ako vam odgovara evropski standard, ako ga priželjkujete, pa zašto ste onda toliko protiv svega što odavno postoji kod stare gospodje, a šta ona sada traži